tirsdag 7. desember 2010

...AAAtchooo!!!

Med hund og to katter i bilen for jeg avgårde til Stord - igjen! Jeg trengte ikke å spille musikk i bilen, for jeg hadde en trestemt symfoni til "underholdning" hele veien... Det tar "bare" en times tid til Stord fra Tysnes, ferge inkludert, så det er nesten ikke noe å snakke om i det hele tatt ;-)

Her er gjengen i burene bak i bilen, klar for tur til Stord.

 

Balder gikk gradvis over til ulveuling når vi var omtret halvveis. Pusekattene nøs om kapp så det holdt. Fergebillettøren så forskrekket bakover i bilen da jeg skulle betale på fergen. Jeg måtte forklare hva som skjulte seg i diverse bur bakerst, hehe

Vél fremme på dyreklinikken ble vi loset inn på et undersøkelsesrom med en gang. Kunne jo være noe smittsomt. Begge kattene ble grundig undersøkt fra hode til hale, og konklusjonen var klar: Begge har fått en kraftig virusinfeksjon (ja, de er vaksinert!), og må ta det med ro inne noen dager. Spesielt Sofus, siden han er hardest rammet. Det viktigste i dagene fremover blir å passe på at de får i seg nok mat og spesielt drikke. Hvis de blir dårligere, og ikke vil spise/drikke, vanker det "hotellopphold" på dyreklinikken med intravenøs "romservice". Satser på at det går bra så de slipper den økten. *krysser fingrer og poter* :-)

Ikke så verst utsikt fra fergeleiet på Hodnanes :-)

I tillegg til virusinfeksjon har Sofus en skadet bakfot. Etter grundig undersøkelse viser det seg at Sofus mest sannsynlig er blitt bitt i bakfoten. Såret har lukket seg, men lymfeknutene bak er litt hovne. Derfor skal godgutten i en ukes tid få betennelsesdempende oralt. Håper han unngår full betennelse og hele pakken...

Balder skulle egentlig sjekkes han også, men siden vi fikk en akutt-time i dag ble tiden for knapp. I morgen går turen tilbake til klinikken for å sjekke en av fremføttene til Balder. Han er nemlig halt han også, og har vært det en stund. En to ukers betennelsesdempende kur har ikke funket i det hele tatt. Det er iallfall ikke blitt bedre, men på den annen side er det heller ikke blitt verre. Så kanskje kuren har funket litt likevel :-) Håper veterinæren klarer å komme til bunns i hva som er årsaken til haltingen!

Stilig soloppgang - men de skydottene trenger ikke komme nærmere. 
Har knapt sett en sky på ukesvis jo :-)

Nå har jeg litt mer pc-jobb foran meg før jeg kan innta sofakroken for kvelden. Rimelig trøtt, og ser ikke helt frem til å kjøre til Stord igjen i morgen. Men må man, så man man! Sånn er det bare :-)


4 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Høres ut som en livlig biltur Irèn:o)

Da er i allefall alle under behandling, også får vi bare krysse alt vi har for at dette går bra (uten hotellopphold på pusene). Misunner deg ikke som skal enda en tur i morgen, men må man, så må man jo....

Lykke til Irèn:o)

Geir-K sa...

Hmmm... Er hakket før du får eget VIP-rom hos dyrlegen på Stord. Sjefen der ute har bestillt seg spilders ny Jaguar med nesten ekte skinn på rattet & greier - alt takket være dine generøse bidrag ;) Må vel ta slutt med elendigheten nå - er jo helt eventyrlig!

Ingen av våre katter er vaksinert btw - friske og raske hele gjengen...

T :-) sa...

Ja jeg sier som Geir-K, det er bra det er noen som passer på at veterinærene ikke lider noen nød. Det er jo snart jul... ;-) Uff så kjedelig dette var. Men er det ikke sånn det ofte er at "alt" kommer på en gang. Håper det går bra og at det så blir leeeenge til neste gang. God bedring til alle tre :-)

hehe det er nok forskjell på hvor vi bor og hva vi er vant til. Tror nok det er en del som sier at 1 time er lang vei ;-) Mens andre sier det er luksus :-)

minishabby sa...

Nei men stakkars alle tre:((
Håper virkelig at de blir bra snart. Og hva gjør man ikke for disse firbente barna våre da? Sier igjen jeg. Håper dere får klippekort snart:)
Mange god bedringsklemmer til sjuklingene og ikke minst til dere friske:)

Related Posts with Thumbnails