mandag 25. april 2011

I alle regnbuens farger... + fundering

Snø, slaps, gråvær, regn og blåst fortrenges utrolig fort når våren sprenger seg frem som det flotteste fyrverkeri av farger. Naturens små og store underverk spretter frem overalt, i alle farger og fasonger. Herlig er det. Kan jo nesten bli våryr av mindre :-)


Det begynner å bli en stund siden bloggen ble oppdatert. Det har nesten samlet seg støv i bloggekroken... På tide med et livstegn i form av vårtegn i kø. Bloggen har i tillegg fått seg en aldri så liten "make over", for å si det på godt norsk. Men, eh - tror jeg må endre på den igjen. Den ble liksom så "sukkersøt", og det passer ikke realisten.


Apropos bloggen.

De siste månedene har jeg vært inne på tanken å legge ned hele bloggen. Jeg, som de fleste andre bloggere, opplever til tider at bloggelysten varierer en smule. Helt normalt. Men når en synes at bloggen mangler identitet, da er det litt kjipere synes jeg. Det finnes alle slags blogger; interiør, hage, mote, foto, sminke, reise, hund, katt og myyye mer. Hvilken kategori er min blogg tro? Hverken eller, hummer og kanari, Yin og Yang... Det har fått gløden til å minke enda mer når det er sånn rot i hop...


Slik som bloggen var "stylet" før ga den inntrykk av å være en hundeblogg. Men nei. Hund har vi, bevares. Men vi driver ikke hundehold slik jeg har inntrykk av at "de ekte" hundebloggerne gjør. Jeg setter umåtelig stor pris på alle jeg er blitt kjent med i dette miljøet. Bare sånn at det er sagt ;-)Så, hva blir det til? Tja, jeg får ta ett innlegg om gangen, så får jeg se om gløden vender tilbake. I dag er det iallfall kjekt å legge ut bilder av blomstringen som er på gang i hagen :-) Fristen på månedens Fotoskole-oppgave nærmer seg også. I den forbindelse har jeg tenkt meg ned i fjæresteinene en av dagene. Kan ikke "bare" drive å knipse blomster heller ;-)

 

Vél overstått påske!
OPPDATERING, 21:40:
Sånn - da har bloggen fått nok en heading og ny bakgrunn. Så får vi se hvor lang tid det går før det endres - igjen ;-)

8 kommentarer:

Marianne sa...

Jeg liker hummer og kanari bloggen din jeg Iren! Å bildene dine er jo bare nyyydelige..Fikk skikkelig vårstemning her!!

Charlie og Ninas blogg sa...

Jeg synes også bloggen kan brukes til alt. Det skjer jo mer i livet vårt enn hund. Mange av oss driver med litt andre ting også. Jeg er heller ikke på noe dressur/treningsstadige med Charlie. Det er en familiehund. Så jeg skjønner den. Men jeg synes det ville være synd om du la den ned. Bloggen er jo til for å skrive av seg litt følser også.

Klem Nina og Charlie.

Ville sa...

Blogg kan jo brukes til så mangt og det er opp til en hver å skive om det en vil og ønsker.

Jeg oppdaget i sommer at jeg faktisk er en veldig personlig person:o) det skjedde da en hyttenabo kom bort å begynte å snakke om min ferie...hmmm tenkte jeg.....kan virkelig hvermannsen lese det jeg skriver...den likte ikke noe særlig:o/ kanskje jeg er sær?
Så etter det er jeg enda mer forsiktig med hva jeg skriver om.

Håper du forsatt vil skrive og at du etterhvert finner den type/form som du selv er fornøyd med, det viktigste er vel at en selv er tilfreds med det en gjør??? Foresten ser jeg at du også prøver deg på forskjellige headinger;o) den var fin i går og den er fin nå også!!!
Lykke til med bloggingen:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Syns bloggen din er kjempe fin jeg!! Flotte bilder av dyr,mennesker og masse annet åsså!! Du må ikke "legge ned" Jeg må jo få høre åssedn dere har det Kathrine og Balder + dere andre!!
Ha en fin dag og kos deg masse nå i våren!!
Ha en fin uke!!

Hanne sa...

Så mange fine vårbilder, Iren!!

Jeg synes det er trist om du legger ned bloggen. Jeg undres på om en blogg nødvendigvis må puttes i en bås?? Jeg synes ikke det. Det er fint å få litt av hvert!

Min blogg er vel heller ingen typisk hundeblogg, men den ble hetende "Hanne og hunden" litt pga. bokstavrimet og mest fordi det dengang var "oss to" livet mitt handlet mest om. Nå blir det litt hummer & kanari og det synes jeg er OK, for livet mitt dreier seg ikke bare om bikkja, selvom hun er veldig viktig!

snorredimma sa...

Hei, Irèn. Veldig koselig å høre fra deg igjen, og jeg synes det er trist om du velger å la blogginga dabbe ut til slutt ingenting...
Jeg skriver heller ikke om bare bikkjene, selv om min blogg også begynte som en hundeblogg..Her blir det litt av hvert om det som skjer litt sånn hverdagslig - selv om det nok mest handler om de firbeinte...:-)
Jeg er så innmari fornøyd med å treffe "likesinnede" på nettet (les bloggen) og bare det gir meg mye glede i hverdagen....Elsker å lese og se på bilder fra dere andre som bor helt på andre steder enn meg i lille Norge - se åssen dere har det på deres lille plass osv.

Blås nå i om du ikke har lyst til å skrive i bloggen på en stund..la den bare ligge å støve ned litt, så kommer det plutselig en dag du har lyst til å skrive litt igjen...Ikke sant???

Jeg er i allefall glad for å ha blitt "kjent" med deg!!!

Nøve sa...

Nei Irén, du må ikke legge ned bloggen din! Jeg syns den gamle var så koselig også, med fine bilder fra spennende og 'hverdagslige' steder, tanker og gjøremål.
Vi gir hverandre ideèr, og vi har da godt av å sette oss ned og tenke på hva vi har brukt dagene til! Jeg bruker bloggen min kanskje vel mye som dagbok, men jeg liker å 'bla' tilbake og mimre på både store og små hendelser. Jeg gjør det for min egen del, ingen tvinges til å lese i bloggen.
Tilfeldigvis ble vi kjent med hverandre, og det er jeg glad for :o)
Håper du fortsetter. Du skal ikke føle at du MÅ blogge hver uke. Vi venter her ute i Blogglandia til du dukker opp igjen uansett :o)

T :-) sa...

Først: For noen fantastisk flotte bilder Irén!tror jeg har sagt det opptil flere ganger, du er kjempeflink med kameraet :-)

Så over til blogging ;-) Jeg håper du fortsetter å blogge! Det er så koselig å både lese om ditt og datt og se på alle de fine bildene dine :-) Nå får du vel utløp for bildene dine på fotoskolen, men ellers så ville jo jeg om jeg var deg brukt denne bloggen til å vise fram mange av de fine bildene dine. Det er jo morsomt å la andre få se dem og, og ikke bare la den gjemme seg i en eller annen mappe?

Related Posts with Thumbnails