fredag 6. mai 2011

Hummer & Kanari :-)Først vil jeg si tusen, tusen takk til dere som kommenterte forrige innlegg (både via kommentarfeltet, e-post, SMS og "face to face"). Jeg møtte "bloggveggen" på ymse vis, og hadde rett og slett godt av en runde i tenkeboksen. Ikke minst koble ut grublingen/funderingen. Nå handlet ikke dette "bare" om å vurdere å slutte å blogge... Som noen av dere har kommentert kan en oppleve situasjoner der det virkelig synker inn at bloggene våre er allemannseie med mindre en velger å passordbeskytte bloggen sin.

AHA-opplevelser
Jeg har fått meg noen aha-opplevelser i den sammenheng (og på FB) som jeg kunne vært foruten. Men, jeg står for det jeg skriver og alt jeg ellers legger ut av bilder m.m. Så får det være opp til den enkelte om de vil klikke seg inn til denne bloggen eller ei. For inntil videre så vil den bestå! Jeg vet at det ellers ville blitt et savn (for egen del altså), kanskje ekstra mye siden jeg er såkalt "hjemmeværende".


 

FOTOGRAFERING 
Når det gjelder bilder og fotografering gir det stor glede, ikke minst når en er en del av et miljø som er opptatt av det samme. Gjengen på Fotoskolen jeg går på er supre. Og ja, det er kjekt å legge ut bilder og vite at flere kanskje vil få positive opplevelser ved å se dem. Jeg VET at jeg ikke er noen proff-fotograf, men en ivrig hobby-wannabe-fotograf kan jeg sikkert påstå :-)

 

BÅS? 
Når jeg tenker meg om er kanskje bloggen min mer en slags fotoblogg enn noe annet, men jeg har ikke egentlig noe behov for å sette den i bås som det kanskje kunne virke som i forrige innlegg. Om den "skal parkeres" i noen form for "bås", så er det egentlig innlysende hvor den passer best - slik som jeg ser det: I kategorien "HUMMER & KANARI", og der trives jeg godt, hehe


UNDERSIDER
Noen har kanskje registrert at undersider i menyen på toppen "kommer og går". Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal ha med siden om adopsjon og diabetes. Jeg vet av erfaring hvor nyttig det kan være å innhente info av ymse slag om begge deler rundt om på nettet. Så kanskje det blir til at jeg velger å legge dem ut igjen. Spesielt siden om adopsjon er skrevet mer generelt, mens det om diabetes... vel, det er egentlig en fordel at folk vet at jeg har sykdommen i tilfelle jeg skulle få føling f.eks. Tja, jeg får fundere litt mer på akkurat det med undersidene.


 

MOBILBILDER 
Bildene i dette innlegget er valgt bevisst for å understreke "Hummer & Kanari"-stilen. Men samtlige er mobilbilder gitt, enda speilrefleksen nesten har gått varm i det siste. I fjor kom min kjære hjem med en megasvær Meteor takke (60 cm/diameter). Den har vist seg å kunne brukes til litt av hvert, som dere ser av noen av bildene. Tror kanskje jeg skulle laget en underside med bilder og kanskje noen oppskrifter? Nei, jeg er ikke noen proff kokk eller baker heller, men jeg har glede av å gjøre begge deler. Hva de sier de som må spise det jeg lager er muligens en annen historie, hahaha Tenker jeg dropper den undersiden ;-)


 

Se dét! - da er det iallfall ett innlegg for mai 2011, så vil tiden vise hvor mange flere det blir. Benytter iallfall anledningen til å ønske akkurat deg som leser dette en riktig GOD HELG!2 kommentarer:

Marianne sa...

Veldig glad du fortsetter å blogge Iren ;) Enig i at du nok har en slags fotoblogg, for selv om du kanskje ikke alltid synes bildene dine er "proffe", så har du en veldig PROFF måte å legge de ut på, som gjør bloggen kreativ og spennende for leserene!

T :-) sa...

Jeg er VELDIG glad for at du fortsetter å blogge Irén! :-) Enten det blir i ny og né eller ofte. Jeg har stor glede av å se på de flotte bildene dine (jeg syns de er veldig proffe) og lese litt om hummer og kanari.Ego jeg? Ja! Men jeg har også fått en aha-opplevelse og fått en vekker på at det er flere enn dem jeg er klar over som leser det jeg skriver. Så jeg forstår at du er litt skeptisk.

Jeg begynte året med å google to spesielle sjukdommer og jeg skulle veldig gjerne kommet over blogger/hjemmesider som omhandlet akkurat dem. (kommentar til diabetes-side eller ikke)

GOD HELG!

Related Posts with Thumbnails