tirsdag 31. august 2010

Høyt og lavt, manuell "styring" ;-)

I dag er innleveringsfristen av sommeroppgavene til Fotoskolen (lukket blogg). Fem forskjellige bilder skulle vi ta - etter nærmere angivelser. Som "vanlig" ble det et skippertak på meg - men samtlige bilder er innlevert i god tid før fristen som går ut ved midnatt.

Sofus betrakter verden...

Det har vært artig, frustrerende, utfordrende og gøy - og iallfall lærerikt! Ser frem til neste oppgave, men skal ærlig innrømme at kameraet skal få noen dagers pause nå. Tror jeg ;-)  Her er noen av bildene jeg valgte ikke å sende inn. For her har det gått i øvelse etter øvelse etter... osv, hehe


Her er den lille redningsskøyten Elias på ville veier...
Godt hjulpet av min kjære som assisterte "fotoshooten" ;-)


Ønsker meg mer og mer et eller flere bedre objektiv. Både tele- og makroobjektiv står høyt på ønskelisten. Må visst begynne å spare - og slenge inn en lottokupong også kanskje (som jeg sjelden gjør - og iallfall sjelden vinner på...)

Avrunder med noen knips av godjenta vår som elsker å klatre :-)
3 kommentarer:

T :-) sa...

Som vanlig mange flotte bilder. Det måtte være vanskelig å velge.

Morsomt å ha et mål når du er på fotojakt.

Gry og Millis blogg sa...

Så flotte bilder Irèn (jeg sitter og lurer på hva slags blinkskudd du til slutt valgte å sende inn, for disse var jo så innmari fine:o)

Irén sa...

Tusen takk begge to :-)
Med en god lærer går det så mye bedre, men likevel - det må øves og øves... Men må ikke glemme at det er nå mest for gøy da :-)

Men Gry - er ikke du med på Fotoskolen du da??

Related Posts with Thumbnails