mandag 13. september 2010

Fjell og fjord - og litt til :-)

Hei!

Litt småtrøtt her jeg sitter i dag og taster og sorterer bilder etter en koselig helg. Det var rett og slett deilig å komme seg vekk litt. Ekstra kjekt når turen til gikk til Geilo og det årlige treffet til Chile-klubben. Små og store koste seg både høyt og lavt. Tradisjonen tro arrangeres det en fellesaktivitet lørdag under treffet. I år gikk turen til Geilolia Høydepark. Der var hinderløyper i høyden tilpasset "knøttene", de mellomstore og en ekstra lang for de voksne. Skal si barn i alle aldre(!) hentet frem Tarzan'en i seg der de klatret, balanserte og jeg vet ikke hva... GØY! :-D

 Katherine (rosa/svart jakke) og de andre i dyp konsentrasjon...

Ikke høydeskrekk her i gården nei :-)

Full fart fra tretopp til tretopp :-)

Gledesrop! :-D

Utfordringene var mange og varierte...

Steffen i fin stil nedover en av flere løpestrenger :-)

Turen til Geilo skal jeg ikke skrive så mye om. De som vet hva som skjedde har ledd med oss hele helgen. La oss bare si at vi benyttet turen til å vise Katherine mer av Norge ;-)Hjemturen derimot ble det knipset litt bilder fra. Her er bare et lite glimt fra Hardangervidden i høstskrud. Det var helt fantastiske farger over vidden. Kom bare litt sent på at jeg skulle ta kameraet frem. "Yepp, believe it or not!" ;-)

Trollgubben

Som i fjor tok vi en liten stopp på vei ned Måbødalen. Alltid like storslagent å se de stupbratte fjellene, og fossestrykene nedover den smale dalen.

Katherine knipset masse bilder. 
Kanskje de kommer på bloggen hennes?

På vei mellom Eidfjord og Odda står motivene i kø. Været var mildt sagt skiftende, og kontrastene var flotte å se på utover fjorden.
Klassisk Vestlandstunnel/vei

Langs Sørfjorden står det en herlig, røff tregubbe ved veien like ved Stana. På andre siden av fjorden skimter vi Fosso. Et stort fossefall som brer seg utover som et slør.

 

 Fosso i Sørfjorden

Etter å ha kjørt gjennom Folgefonntunnelen stoppet vi som snarest ved Furebergsfossen. Den renner ut i Maurangerfjorden. Fossen buldrer helt inntil veien. Søkk våt blir den som kjører cabriolet eller med åpne vinduer forbi den iallfall :-) Fikk ikke knipset så mange bilder, for både kameraet og jeg holdt på å "drukne" i drevet fra fossen.


Hilser masse til dere som var med på treffet om noen av dere er innom her! 
Det var kjempekjekt, og vi gleder oss allerede til neste års treff! :-)

Så er vi godt i gang med en ny uke. Mon tro hva den vil bringe?
Ha en flott dag og uke folkens!

2 kommentarer:

T :-) sa...

Var det morsomt? Eller skummelt i høydeparken?
Masse flotte bilder :-)
Den nederste fossen har jeg prøvd å ta bilde av en gang også :-)

Kjekt med sånne treff som dëre har vært på.

Gry og Millis blogg sa...

Den høydeparken så kjempemorsom ut!!! Så gøy at de voksne også kunne være med på aktivitetene!!

Nydelige bilder Irèn! Ut fra teksten din så tolker jeg at dere fikk sett mer av landet vårt enn planlagt (been there, done that;o)

Flott at det arrangeres Chiletreff forresten. Sikkert moro og nyttig både for liten og stor:o)

Related Posts with Thumbnails