søndag 19. september 2010

Søndagskos; lerret, akrylmaling, decoupage og limpistol m.m. :-)

Snart skal jeg i gang å lage søndagsmiddag. Skal prøve meg på kålruletter for første gang i mitt liv. Jeg lover - jeg skal IKKE lage blogginnlegg om det! hihihi Raspeballelaging derimot ;-)

I går ettermiddag fikk jeg litt ånden over meg og fant fram lerret, akrylmaling og ymse mer og satte i gang et lite prøveprosjekt. Decoupagelim/lakk skulle prøves ut for første gang. Det krever nok en del øvelse før det blir pent, men som første forsøk frister det å prøve igjen. Det var gøy! :-)Nå på formiddagen, mens mann og barn og resten av gjengen er ved sjøen, fikk jeg anledning til å gjøre prosjektet mitt ferdig. Frem med nyinnkjøpt limpistol. Dægern den limen blir varm du *auuuu*, hehe. Limte hampetau rundt kanten av motivet, og fant et skjell og noen fine steiner. Litt ekstra stæsj gjorde seg :-)


Bildene jeg har brukt er mine egne! "Hjertet" oppe i høyre hjørne er et utsnitt av et annet bilde jeg har tatt i fjæren. Blåskjellene lå så fint at det nesten ser ut som et hjerte :-)


God søndag!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Knallfint!!1 ;)

Gry og Millis blogg sa...

Så flink du er Irèn. En kunstner jo:o)))

Irén sa...

Takk, takk - men kunstner? Njeeeiii... hihi Men gøy var det :-)

T :-) sa...

Kjempefint. Det er utolig hva du får til!! Hadde du ikke skrevet det så hadde jeg ikke sett at det var foto der heller jeg da.

Har du begynt å tenke logo?

Irén sa...

Tusen takk, Tove! :-)

Logo??? Ååååå... du DEN har jeg glemt fullstendig *flau* Skal se på det og gi deg en lyd, host, kremt...

Nøve sa...

Så fint! Likte ordtaket også :o))

Related Posts with Thumbnails