torsdag 27. januar 2011

Dagens glade :-)

I dag fikk jeg en hyggelig og uventet e-post fra det lokale kraftlaget her på holmen. Hvert år sender de ut en flott kalender til samtlige husstander her på Tysnes. Bildene viser motiv fra ulike deler av øyen i hjertet av Sunnhordland.


De siste årene har kraftlaget oppfordret folk om å sende inn bilder til kalenderen. Som sagt så gjort, i fjor høst sendte jeg inn noen få bilder for moro skyld. I romjulen 2010 fikk vi tilsendt kalenderen, og da var hele greien glemt for min del. Men til min store overraskelse var ett av bildene kommet med :-)


Kalenderen har vi jo hatt en liten måned nå, men e-posten jeg fikk i dag var om akkurat bildet i kalenderen. Jeg har fått mitt første honorar for bilde på trykk. Morsomt! :-) Spørs om jeg ikke må ha det i tankene resten av året at det kan lønne seg å knipse bilder som kan passe i en kalender også ;-) Vel, de som kjenner meg vet at jeg knipser uansett. Fotografering gir mye glede! Høyt på ønskelisten står et par objektiv slik at jeg kan ta bilder som pr. i dag ikke er mulig å få til pga begrensninger  i objektivet jeg har til speilrefleksen. Honoraret går til sparing til nye objektiv :-)


Siden jeg nå likevel er inne og blogger vil jeg benytte anledningen 
til å hilse MASSE til kjære Julie som fyller hele 10 år i dag!
Gratulerer med dagen!

Vi GLEDER oss til besøket i helgen!Katherine hilser til pappa som er på sydligere breddegrader på jobb. 
Jentene dine savner deg ;-)

5 kommentarer:

Ville sa...

Det var glad nytt:o))) veldig moro for deg å få sånn positiv respons på bildene dine...det var kjempeflott av jenta di med stjerneskudd:o)))

Nøve sa...

Flott bilde :o) Du har litt av ett utvalg å ta av også, du er virkelig flink til å SE motivene. Det var pga av bildene i gamlebloggen at jeg ble "kjent" med deg. For du har jo ei nydelig datter, en vakker hund og fantastisk natur!

Gry og Millis blogg sa...

Et nydelig bilde Irèn. Så gøy (og fortjent!) at det kom med!

Irén sa...

Tusen takk, jenter! :-) Ja, det var skikkelig gøy. Fortsatt litt overgitt over at ble honorar også, hihi.

Living White sa...

Så artig at du fikk bildet med i bladet:)

Related Posts with Thumbnails