onsdag 24. november 2010

Balder i motbakke... og megaskrekk pr. telefon!

Hei!

Som noen av dere vet skadet Balder et øye for en drøy uke siden. Motsatt øye fra sist. Ikke det at det utgjør noe fra eller til. Er litt deppa her jeg sitter og taster, for jeg bekymrer meg for godgutten! Hva vil skje med øyet hans? Han er ikke i form, veldig klengete, spiser dårlig, og drikker desto mer.

På toppen av det hele begynte han å halte i forgårs. Veterinæren kunne ikke finne noe konkret, men vi har det i mente.

I dag var jeg altså hos veterinæren for tredje gang etter skaden ble oppdaget. Piller og dråper er gitt etter alle kunstens regler og anvisninger. Men i dag konkluderte altså veterinæren at Balder responderer lite og ingenting til behandlingen som gis. Medisineringen er justert etter å ha konferert med øyespesialist på Stend.

Neste uke var det meningen at jeg skulle ta han med til denne spesialisten, men neste uke er vi uten ferge her på denne kjekke holmen. Vel korrigering: vi er uten ferge nordover. Vi har bro så vi kan kjøre rundt via Fusa, men det tar sånn ca. 3 timer hver vei. Vil ikke plage Balder med det nå.  Plan B er at vi skal holde veterinæren vår oppdatert hvordan det utvikler seg med de nye medikamentene, så tar vi det fra der. Er det ikke antydning til fremskritt innen fredag vil veterinæren ta han inn på ny kontroll neste uke, evnt ta kontakt med spesialisten igjen, så får vi se...

Det var ikke planlagt i dag, men Balder ble lagt i narkose for at de skulle prøve å skrape vekk infisert arrvev på øyet. Jeg hadde knapt med tid og vei for å rekke fergen tilbake. Katherine kommer med skolebussen, og med Steffen i Afrika var det ingen hjemme til å ta i mot henne... Ble en smule stresset kan man si. Balder fikk noe å våkne på for at kabalen skulle gå opp. Uff., uff, det var ingen god situasjon... Han klynket og hadde det fælt på turen hjem.

Nå ligger han og sover etter en mildt sagt strabasiøs dag. Stakkars, stakkars, godgutten!

Midt oppi alt dette hos veterinæren i dag fikk jeg en telefon som skremte vettet av meg. Jeg skal ikke brette ut alt her, men jeg kan si så mye at det hadde med is, elv og en liten jente å gjøre. Det gikk godt, men vi snakker englevakt... grøsser*

Vel, dette ble litt av et innlegg! Klagesang De Luxe! Beklager! Burde sikkert lagre det og la det synke inn litt, for så å slette det. Men sånn var dagen i dag... Det får stå sin prøve! Utrolig nok et blogginnlegg uten et eneste bilde! Når skjedde det sist, liksom?


4 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Stakkars, stakkars Balder og stakkars, stakkars deg Irèn. Dette har ikke vært noen god dag for noen av dere tror jeg. Så trist å lese at han ikke responderer bra på medisinen sin. Håper inderlig det bedrer seg etter dagens konsultasjon!!!

Også er jeg innmari glad for å høre at det gikk fint med den lille jenta på/ved isen!!!

Klem til deg fra oss her på Tjøme

Nøve sa...

Trasig dette her. Kjenner hvor ekkel dagen din har vært,ja. Håper stemningen er litt bedre ikveld, og at alt er enda lysere imorgen!
Klem fra meg

Marianne sa...

Huff Iren, for en dag for deg! Håper alt ordner seg for Baldergutten, å at jenta har lært at is og elv er FARLIGT!

God bedring!

T :-) sa...

Sier som de andre, stakkars dere. Håper at Balder blir helt fin igjen! Kanskje han bare er litt treig i starten sånn som enkelte islendinger er ;-)

Bra at englevakten var på plass! Heldigvis så er den ofte det :-)))

Satser på at dagen i dag er MYE lysere :-)

Related Posts with Thumbnails