søndag 8. mai 2011

Sterke inntrykk...


I går var Katherine på besøk hos en venninne som bor i Nordbustaddalen her på Tysnes. Nordbustaddalen er et sted jeg lenge har tenkt å ta en fotosafari gjennom. Det er nydelig der :-) Bildet til venstre viser en oversikt over øykommunen Tysnes, og Nordbustaddalen er uthevet i ovalen som er lysegrønn.


Katherine hadde vært på besøk der i flere timer, og jeg var kommet for å hente henne. Men jeg hadde ikke hjerte til å kjøre før hun hadde fått med seg dagens store begivenhet som var nært forestående: LAMMING! Det hadde hun ikke vært med på før. Superspennende! Det er ikke fritt for at jenta vår fikk øyne store som tinntallerker da hun fikk være med venninnen og foreldrene for å ta i mot det siste lammet. Lammet var veldig stort og satt fast, så det ble litt ekstra nervepirrende en stund. Det gikk heldigvis bra :-)Små glimt fra Nordbustaddalen

I dag slapper vi av hjemme. Det er hele 24 grader i skyggen, sol og flott, men vi er mest innendørs likevel. Det BLÅSER som bare det ute, men for en gang skyld ikke kald vind. Det hjelper likevel lite når det første vi måtte ut å gjøre i dag var å redde leketelt og taket på paviljongen. Taket ble dessverre nok en gang skadet, men leketeltene ble reddet noenlunde hele. Ja, ja, så var det frem med symaskinen igjen (for de som driver i den bransjen ;-)
"Da blæs!"
Her er paviljongtaket kommet i sikkerhet inendørs...


Dessverre hadde jeg ikke kameraet med meg, så mobilkameraet fikk nok en gang gjøre nytten. ("Note to self": Ekstra batteri til speilrefleksen skrives på ønskelisten. Flatt batteri i kameraet, derfor var det ikke med).

3 kommentarer:

Ramme Alvor sa...

Ja det er herlege dagar! Ser at våren har komme myyyyyyyyyyyyyyykje lengre på Tysnes enn her inni dalom. Tysnes er ein vakker stad på jord!!!

Klem!

Ville sa...

Gratulerer med nytt flott utseende på bloggen din:o)
Nydelig bilde fra Nordbustaddalen!

Lam er søøøte:o)))

Nøve sa...

Jeg vil bo i Nordbustaddalen i mitt neste liv, hvis jeg får ett...

Related Posts with Thumbnails