fredag 11. februar 2011

Sunnhordlands-glimt

I ca. ett års tid har det vært mer eller mindre kontinuerlig arbeid på veien utover her som vi bor på Tysnes. Det er vi VELDIG glade for, for de smaleste og farligste partiene utbedres. Ikke sånn å forstå at det blir tofeltsvei, langtfra! Men absolutt mulig for to personbiler å passere hverandre (de fleste steder iallfall) - om begge holder siden sin! ;-) Hva dette har med Sunnhordlands-glimt å gjøre?Jo, de siste ukene har veien nærmest oss blitt stengt inntil 30 minutter om gangen. Det medfører at vi selvfølgelig må beregne MINST 30-45 min. ekstra tid når vi skal reise med f.eks fergen i nord eller sør. For en vet liksom aldri når en må stoppe og vente... Da er det at jeg har blitt en smule flinkere å huske å ta med speilrefleksen i bilen. Som oftest dukker de flotteste motivene opp når kameraet er godt parkert hjemme.

 

Om det ikke har vært de mest spektakulære motivene som har dukket opp, så har det vært storslått nok til at jeg har "slengt bilen i grøften" og stoppet for å ta bilder. :-) Bildene du ser her er knipset på Tysnes; henholdsvis i Søreidsvågen, i Sørvågsbakken (veiarbeid), på Hodnanes, i Våge, og de med fugler på; Leirvik (Stord).


Akkurat midt på dagen i dag var det veeeldig kjedelig at jeg hadde glemt kameraet igjen i bilen(!). Da fikk vi jammen meg besøk av en rev midt på høylys dag - helt opp på hagetrappen. Balder gikk bananas inne, og Sofus-pus strittet hele han. Han var utforbi med reven... Men som sagt, da var kameraet i bilen, og ikke inne. Oh well!GOD HELG!


3 kommentarer:

Charlie og Ninas blogg sa...

Oj, så flotte bilder av en nydelig natur. Si meg er det vår hos deg? Er jo ikke noe snø!!!!! Det minner meg om sånn vi har det i april.

Tenker dere gleder dere til veien er ferdig? Da kan dere være litt tryggere. :)

Ha en riktig god helg, Irén!

Gry Viola og Roxie sa...

For noen flotte bilder!!
Må si som Nina at sånn ser det ut her åsså sån ca i april mnd!! Tenker nok at dere ser fram til at veiarbeidet blir ferdig!!
Husker godt for noen år siden da de holdt slik på med masse veiarbeid på veien opp til Bostrak!!
Synn du ikke fikk tatt bildet av reven!! Balder skulle bare beskytte matmor og pus!!
God helg!!

Nøve sa...

Nå har du hatt to fine innlegg på kort tid - jeg rekker nesten ikke kommentere. Men jeg er stadig innom her.
Rart det der med Balder. Oppførselen over reven er helt naturlig ;o) Jeg tenkte på det som feiler ham :( Håper det går an å få ett svar snart!
Jeg liker å se slike smale veger med høye trær på sida. Minnes da jeg var liten jente og sykla rundt i nærområdene. Jeg får slike dejá vu'er (er det ikke det det heter?) Litt pussig, for vi har da nok av slike veger fortsatt vi også...
Men, skjønner absolutt at du ser fram til utvidelsen! Kan ikke være mye moro når man er avhengig av ferger til og fra.

Ha en fin morsdags-søndag, Irén!!

Related Posts with Thumbnails