torsdag 9. desember 2010

Vinterfryd; Balder koser seg :-)

 Balder i veldig klassisk stil :-)

I dag har Balder og jeg vært ute og kost oss i den lille snøen som er kommet (ca. 5 cm). Solen skinte, snøen glitret, og Balder var så glad, så glad. Med litt smertestillende innabords etter gårsdagens strabaser, skulle en ikke tro at godgutten hadde vondt i noen fot nei :-)


Gjett om Balder koser seg med is snø :-)))

Småfuglene ble behørig matet mens Balder benyttet anledningen til å jage bort noen innpåtrengende skjor. Skal si småfuglene er sulte denne vinteren. Siden slutten av oktober har de snart trykket i seg nærmere femti (50!) kg med solsikkefrø........ Hellandussen! Må visst snart til Plantasjen igjen for å kjøpe ny 25 kg-sekk med solsikkefrø. Puh!

 Kongen på Anderstunet :-)

Når vi gikk for å hente Katherine fra skolebussen tok Balder og jeg en liten snartur oppover skogsveien borti her. Balder var nesten like ivrig som i morges, da fikk han ferten av reven da vi gikk ut av bilen. Han for oppover skogsveien, og det kom noen skikkelig dype og knurrende boff... Det stemte helt, for i det jeg skulle parkere i morges så jeg reven i lyset fra billyktene. Hellandussen som Balder var på hugget da! Pelsen strittet i nakken, og han holdt på å gå ut av sitt gode skinn, hehe


Et lite glimt fra skogsveien

Balder er for opptatt av å snuse på revesporene til 
å registrere hvor båndet er... Ehem! :-D

Siden jeg stadig vekk glemmer kameraet hjemme, er det godt jeg har mobilkamera. Hadde ikke blitt så mange bilder uten den nei :-) Tenk - i morgen er det fredag, og snart 3. søndag i advent. Hvor blir tiden av egentlig???

3 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Men så flotte bilder du tar med mobil kamera!! Her er det heller ikke så mye snø!! Kanskje 10 cm hvis jeg tar i!! Håper dere får en fin 3 søndag i advent som kommer snart!! Godt at det går bedre med Balder!! Stor nuss på nesa til Balder fra Roxie og Jackie!!

salige lavendel sa...

For en VAKKER hund du har!! Elsker hunder =)

Marianne sa...

Hehe..elsker Balders typiske islender smil!! Håper det snart går bedre med han..Han har vel hatt nok nå..Men like glad er han tydeligvis alltid! Ha en fin førjulshelg!

Related Posts with Thumbnails