søndag 12. desember 2010

Alle gode ting er tre...

Iallfall blir dette det tredje blogginnlegget i dag! Nå har vi vært innom videosnutter med Balder, vandring i strålende vintervær, da passer det vel å avrunde med litt innehygge?

KATHERINE
Her er små glimt av hva vi har fått gjort inne i dag. Noe er laget enten i dag eller tidligere, og noe er hentet frem fra kasser i boden... Vi har ennå tilgode å bake pepperkaker som skal spises. Foreløpig har vi laget pyntepepperkaker. Se så flink Katherine er med kjevle, utstikkfigurer og steikespade til å flytte figurene med. For ikke å snakke om pyntingen med melisglasur :-)))

GØY!
HAGEDØREN
Hagedøren har fått seg snøkrystaller på nesten alle rutene i vinduet. Katherine er flink med saks og papir! Kjempefine - og ingen er like :-) Et lite "skrytehjerte" henger til venstre og bare tar seg ut ;-)


KJØKKENVINDUET
Kjøkkenvinduet er egentlig et karnappvindu, men her viser det stykkevis og delt... I fjor så kjøkkenvinduet slik ut. Om du tar en titt på lenken vil du se at både gardinbrett og gardinkappe er historie. Gardinkappen har jeg ennå. Kanskje jeg skal lage en "Give-Away" med den som premie? Kommer ikke til å bli brukt mer her iallfall...TRADISJONER
Her er julepynt som har fulgt meg en del år. Nisseparet og snømannen har fulgt meg siden jeg flyttet for meg selv i sin tid. Reinsdyret Rudolf er spesiell for meg. Den fikk jeg som liten jente av min kjære far (R.I.P.) en gang vi var på julehandel sammen. Jeg forelsket meg fullstendig i den julerøde figuren. Snille far skjønte hvor betatt jeg var... 

 

ADVENT
Siden det mangler noen dager på at det er skikkelig jul, passer det vel godt å avrunde med litt adventsfarger. Reinsdyrmosen har funnet veien oppi alle pottene med svibler. Duften fra sviblene er himmelsk, og er et "must" hver jul! Blå er en klar favoritt! Hvit fikk jeg dessverre ikke tak i, og rosa står ikke på ønskelisten, for å si det slik ;-) Rød har jeg knapt sett noen gang, men den kunne vært kjekk og hatt :-)
Snipp, Snapp, Snute... 
Så får vi se hvor lenge jeg er "ute" 

(Les: Hvor lenge det blir til neste blogginnlegg)

:-)


2 kommentarer:

minishabby sa...

Åååååå, nå har jeg sitti og storkost meg med filmsnuttene av Balder. Herlig:))) Og så kos å se litt av hjemmet deres:)
Ser også ut til at dere har kost dere masse med pepperkakebaking. Og Katherine er flinkere enn meg med de kakene ser jeg. Du får sende henne til Nannestad og lære meg opp litt:)
Fortsett med å kose dere Irèn. Og legg gjerne ut flere filmsnutter.
God klem fra meg!

Mira sa...

Å sier eg, eg er forelska i den hunden din! Å nå har eg sett videoene også, det hjalp ikkje det da. Fortapt det er eg!

Muligt det er fordi han minner meg om ein kjær barndomsvenn, Hunden Freia ho var blanding av Lundehund og buhund. og var sånn rød.

(vet vilke rase Balder er)

Håper det går bra med alle sammen, ikkje flere veterinær besøk? For kattene eller gogutten!

Hils Katrine å si at pepperkakene blei kjempefine!

Håper helga di blir god! Klem fra meg.

Related Posts with Thumbnails