fredag 3. desember 2010

God helg!

Når frosten så til de grader innvaderer oss, er det bare én ting å gjøre; innrette seg deretter! Vi er så heldige at vi har rikelig tilgang på ved, så her på tunet fyrer vi dagen lang for å holde en god lunk i huset. Peisen er hovedvarmekilden vår, så da må det nesten til. Det er småfriskt å stå opp om morgenen iallfall...

Frost er vakkert


Synes du det blir litt vél kaldt, litt for lenge kan en jo alltids være innendørs. Mye koselig og nyttig en kan finne på i disse tider. Nå i helgen har Katherine og jeg planer om å bake litt. Kokosmakroner og kakemenn står på menyen. Skikkelige bergenske kakemenn - om jeg finner igjen oppskriftene :-)

På tunet vårt bor hund og katt side om side, i skjønn forening, som du kanskje så i forrige innlegg? I går var Balder i storform etter gammelt, og koste seg med å fange pinner i luften. Kjekt å se at han kvikner mer og mer til :-))) Balder elsker kulde, is og snø. Men litt sol skader ikke på denne årstiden ;-)


Sofus derimot vil knapt nok foreta gjesteopptredener utendørs mer. Det er rett og slett for kaldt for en varmeelskende liten fyr. Her er han i kjent stil, foran peisen, og nyyyter varmen :-) Stakkaren har slått den ene bakfoten sin også, så desto større grunn til å være i ro. Han lar meg undersøke foten, han trør på den, og virker ikke å ha noe større ubehag, så jeg satser på at det går bra. Hvis ikke blir det veterinærbesøk på Sofus-pus også. Sånn er det med den saken!Sofia er på jakt midt på høylys dag, så jeg får heller komme tilbake til bilde av henne. Katherine er på skolen og gledet seg vilt til basseng nå i morges *brrr* Bilder av henne dukker nok opp i løpet av helgen. Vi må jo planlegge og lage julekort også :-)

Da gjenstår det bare én ting;4 kommentarer:

T :-) sa...

Jeg sier bare GOD HELG!
Dette ser jo ut yil å bli en advent-blogg hos deg også, med innlegg hver dag :-)

Gry og Millis blogg sa...

Vakre, vakre bilder og komposisjoner!!

Jeg er så glad for å høre at Balder er på bedringens vei jeg Irèn, Sofus kommer seg sikkert også tror jeg.

Ha en flott helg:o)

Charlie og Ninas blogg sa...

Her kommer innleggene fortere enn jeg rekker å kommentere. Du er flink, Irèn. :o)

Flotte bilder, du ser så mye fint i noe helt enkelt og vanlig. Kjempeflink med kamera er du!!!

Så deilig at Balder begynner å bli sitt gamle jeg. Da gror nok øye hans. :o)

Ha en riktig god helg!!!!!

minishabby sa...

God morgen:))
Om du ikke er helt i julemodus så synes det i hvert fall ikke på bildene dine. Sååå fint utenfor med de lysene.
Var egentlig bare innom for å ønske dere en riktig god helg jeg. Og send gjerne noen kakemenn over hit. Det har jeg aldri smakt;)
God klem til dere!!

Related Posts with Thumbnails