torsdag 30. desember 2010

"Dagen før kvelden"

Heisann,

og takk for oppmuntring og gode ord fra flere av dere etter forrige innlegg! Det settes svært stor pris på i en litt sånn "ingenmannsland-tilværelse" for tiden :-) Ting går seg sakte men sikkert til, og jeg ser frem til å lære mer så det blir enda bedre. Valget, etter sjokket la seg, var enkelt: Jeg (vi) tar det som en utfordring! :-)

Men, til saken! I morgen er det ikke bare en dag, men det er pinadø siste kvelden i 2010 også. Hvor ble egentlig det året av? Året har vært fullspekket med store og små hendelser. Noen av dem stuer vi bort i en krok og velger å legge bak oss. Mens andre hendelser tar vi med oss inn i 2011 og gleder oss videre med! Ikke minst nye bekjentskaper. Ekstra stas er det med de som har fått nye familiemedlemmer! Gratulerer! :-)))

Det blir visst litt hummer og kanari dette innlegget her, for nå svitsjer jeg brått over til en YouTube-video som en aldri så liten hyllest til min kjære hjemby - eksilbergenser som jeg er her på Tysnes i Sunnhordland. Ikke minst som en hilsen til kjente og kjære i Bergen og omegn! Hvorfor akkurat dén videoen? Vel, jeg kom brått på den etter at Katherine og Steffen med matros Balder dro trollgarn i dag! Sjekk bildene under her etterpå, så skjønner du det nok ;-)Den sangen e' bare knall! Hehe! Sikkert bergenseren i meg som kommer til overflaten og vaker litt ;-)
Min kjære lille familie kom stolte hjem i dag med fiskekassen full. Gjett hva vi skal ha til middag i nyttårshelgen? :-D


Breiflabben, fantastisk god fisk, men med et tryne kun en mor kan elske ;-)

Den er rett og slett så stygg at den er STILIG! :-D


 Fiskerjenten Katherine og matrosen Balder passer fangsten på kaien :-)Breiflabben brøler nok at han ve' hem te' BERGEN!!! ;-)

Katherine ville bære torsken, men den var visst litt tung...

Pappa! Hjeeeeelp!
 


Oppps... gikk visst i kne, så tung var den :-D


Kjempeflinke trollgarnfiskerne mine! Det blir mange deilige middager med sjølfisket fisk! Snadder! Også illustrerer det godt hvilken vei vi skal følge videre når det gjelder mat. Da er det jo ekstra gøy når vi kan fiske selv. Sunn og god mat + gode opplevelser/minner hånd i hånd :-)

"On that note", for å si det på sånn ytanlandsk...:


TAKK FOR DET GAMLE!
- som snart er over - 

og riktig

GODT NYTT ÅR!

Vi ser frem til å finne ut 
hva 2011 vil bringe...- med familie!

3 kommentarer:

Maila og Leia sa...

Så koselig innlegg, fiskelykken er stor hos dere ser jeg. Ikke rart at Katherine ville bære fisken hjem selv selv om den var diger, hun har grunn til å være stolt.
Ellers har jeg lest ditt forrige innlegg og må si at du egentlig takler det veldig bra etter at du fikk diagnosen, det må noen omstillinger til i livet men det går seg nok til etter hvert. Selvfølgelig er det trist å få slike beskjeder men livet er nå en gang slik at det går ikke alltid på skinner men man læerer å leve med selv de vanskeligste ting.

Ønsker deg og din familie et riktig godt nyttår !!

Charlie og Ninas blogg sa...

Oj, for en stygg fisk. Er den virkelig spiselig? Fisk har jeg liten erfaring med og er ikke så veldig glad i det heller. Så dere for kose dere med den dere som kan, hihi!

Kathrine er jo blitt en dreven fisker og med en god hjelper. Det er herlig å se. :o)

Ha nå et godt nyttår, kanskje vi sees neste år. :D

T :-) sa...

Så masse fisk. Flinke fiskere du deler hus med :-)men fy så stygg denne breiflabben er!

GODT NYTT ÅR til dere! og takk for det gamle. Det blir spennende å følge med dere i det neste året også. Utfordingen kommer du til å ta på strak arm :-)

Related Posts with Thumbnails