søndag 12. desember 2010

In action :-D

Nå som snøen er kommet og gått... eh, smeltet, er det fryst på igjen. Det er KLINK is ute, med de utfordringene det medfører. Balder tok av som en rakett når vi gikk ut i morges. Vanligvis er ikke det et problem, men når han skulle løpe over tunet mistet han potegrepet og sklei sidelengs over hele plassen... Gjett om Balder fant glattisen... Jeg sto forskrekket og kunne bare se på. Så for meg brukne bein og nye runder til veterinæren... For DET har vi jo liksom ikke holdt på med i det hele tatt.

Men heldigvis, det gikk bra, og Balder kom seg på rett kjøl igjen. Tror nok han savner snøen en smule, for den er såååå deilig å rulle seg i. Se bare her:


Innedørs har Balder egen lekekasse. Etter at han nok en gang ble skadet på et øye, og en fot attpå, var det på tide med litt trøst i form av en bever. Balder digger nemlig leker av typen myke kosedyr med fløyte inni. Beveren er superpopulær, og han legger den knapt fra seg når han setter i gang :-)


En annen storfavoritt er knuteleke. Denne har tre knuter, ekstra god for Balder å holde fast i mens vi kan holde i en av knutene i endene. Vi får skifte gulvet når Balder blir litt eldre. Det er ikke fritt for at det er blitt en smule "spor" i det...Enda mer knuteleke:


Og en siste med knuteleken:Ellers i dag har vi hengt opp pyntepepperkakefigurer i kjøkkenvinduene. Katherine har klippet ut flere snøkrystaller i papir som pryder hagedøren. Det kan godt hende at det dukker opp bilder en av dagene ;-)

I skrivende stund er det Barne-tv, og de firbeinte ligger og sover mens Katherine ligger strykeflat foran tv'en.  Når Barne-tv er ferdig er det på tide å tenne tre lys :-)

God 3. søndag i advent!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails